(1,66€ /puhelu + pvm/mpm)
0600 066 8970

Linda Linen yleiset matkaehdot

Nämä matkaehdot ovat voimassa Linda Linen varauksille. Linda Linen matkaehdot ovat voimassa seuraavaan muutokseen asti. Linda Line pidättää oikeuden aikataulu-, tuote- ja hintamuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Matkustajien tulee noudattaa Linda Linen järjestyssääntöjä ja turvallisuusohjeita, sekä laivan kapteenin ohjeita. Linda Line voi kieltäytyä kuljettamasta henkilöä, joka voi käyttäytymisellään aiheuttaa kustannuksia yhtiölle tai olla vaaraksi kanssamatkustajille, itselleen tai laivalle. Linda Line ei korvaa matkustajalle matkalippua, mikäli matka peruuntuu jostakin edellä mainitusta matkustajasta johtuvasta syystä.

Linda Linen alukset liikennöivät säävarauksella. Mahdollisen siirron yhteydessä emme korvaa mahdollista hinnanerotusta (koskee myös Linda- ja VIP-luokan lisämaksuja sekä Turistiluokan hintaeroja). Vuoron peruuntuessa matkustajat joilla on maksettu varaus voivat valita 2 vaihtoehdosta. Siirron jälkeen ei takaisinmaksua. Sääperuutuksen sattuessa voi matkustaja valita seuraavista vaihtoehdoista:


  1. Peruuntuneen matkan varauksen käyttö Linda Linen laivoilla kauden loppuun asti (1.10 jälkeen maksetut varaukset, jotka jäävät käyttämättä myrskyn vuoksi, ovat voimassa seuraavan vuoden toukokuun loppuun asti).

  2. Peruuntuneen matkan varauksesta palautetaan rahat 100%. Jos varaukseeen on tehty muutoksia, otetaan arvioon vain peruuntuneen matkan hinta eikä alkuperäinen hinta. Takaisinmaksu suoritetaan vain henkilölle joka on ollut rekisteröitynä varauksessa.

Sään tai muun force majeure- esteen vuoksi vuoron peruuntumisesta johtuen asiakkaalle mahdollisesti aiheutuneista kustannuksista ja/tai lisäkuluista ei yhtiö vastaa. Erikoistarjouksien kohdalla asiakkaan tulee tarkistaa mahdolliset rajoitukset. Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusturvavakuutus.